AK Partililerin yanı sıra MHP ve Büyük Birlik Partililerin de katıldığı lokma hayrında birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı. Düzenlenen lokma hayrında AK Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın gelen misafirleri karşıladı. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları Ömer İşçi ve Ali Velestin, MHP ve Büyük Birlik Partilerinin temsilcileri, Şehit ve Gaziler Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu ele alan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir; “17 yıldan beri Türkiye’yi belirli bir noktaya getirdik. Bugüne kadar hükümetimizin önünü kesmeye, Türkiye’yi durdurmaya çalıştılar. Bunu provokasyonlarla yapmaya çalıştılar. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’nin şaha kalkmasını durdurmak isteyenler ekonomik darbe yapmaya kalkışıyorlar.

AMERİKA PASPAS OLMUŞTUR

Dolar yükseldikçe Amerika yerin dibine batıyor. Ne kadar dolar yükseldiyse milletimizin yanında Amerika yerle bir olmuştur, Amerika paspas olmuştur ve paspas olmaya devam edecektir. Bizim yükselişimizi değil dolarla, uçaklarla tanklarla toplarla durduramadılar, yine durduramayacaklar. Dolar istediği rakama ulaşsın dönüp de bakmıyoruz. Biz inşallah her şeyde bir hayır vardır anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. 

BRUNSON FALAN HİKAYE

Ekonomiye baktığımızda hiç kimsenin ticaretinde duraksama yok. Ne oldu da birden bire dolar yükselişe geçti? Bunun hiç izahı yok tek izahı var Amerika’nın büyük şeytanın büyük oyunları, İsrail’in güvenliği var bunun içerisinde. Amerika’nın Türkiye’nin yükselişinden rahatsızlık duyduğunu biliyoruz. Brunson falan hepsi hikaye bunların hepsi sembolik göstergeler. Bunlara dönüp bakmıyoruz. Ey Amerika elinden geleni ardına koyma.

MHP VE DİĞER PARTİLER BİZİMLE

Biz 81 Milyon olarak MHP ve diğer partiler bizimle beraber. Türkiye bir oldu beraber oldu bu saldırılara karşı Allah’ın izni ile dik durmasını biliyor. Biz doları bir kenara atarız dolarsız yaşarız ama biz vatanımızdan bir saniye olsun gözümüzü ayırmayız. Vatanımıza göz dikenlerinde gözünü oyarız. Soğan ekmek yeriz gerekirse ama bu milletin birliğini beraberliği kimse bozamaz. MHP her zaman yanımızda BBP ile beraber İYİ Parti’de destek verdi bu sürece diğer partilerle beraber inşallah aydın günlere hep birlikte koşacağız. Amerika ne yaparsa yapsın hüsrana uğrayacaktır.” Dedi.