Öncelikle kendini tanıtıp projelerinden bahsetti. Büyük bir samimiyetle soru sormalarını isteyip tüm soruları cevapladı. Partililerin şikayet ve önerilerini dinledi. Keyifli ve samimi bir sohbet ile soruları cevaplayıp Akhisar belediyesini sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızla hep beraber yöneteceğini, vatandaşa kendi işinde kazanan bir sistemin alt yapısını kuracağını ve 10 bin kişiye yeni iş imkanları açacağını anlattı. CHP’liler yoğun ilgiyle Tavlı’nın projelerini dinleyip değerlendirdiler.

Başkan olduğunda; Akhisar’ın değişeceğini, ürettiğini kendi markasıyla aracısız satacağını, mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getireceğini söyledi.

“MAAŞ ALMAYACAĞIM, MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM”

Tavlı, adaylığı kesinleştiğinde, ilk yapacağı aksiyonun, Noter huzurunda maaş almayacağını, makam aracı ve makam şöförü kullanmayacağını, kendi şahsi aracını kullanacağını başkanlık maaşını hiç eline değmeden CHP örgütüyle birlikte belirleyeceği öğrencilere burs olarak vereceğini açıkladı.

Tavlı, Başkanın makam aracı olmazsa, başkan yardımcılarının makam aracı olur mu diye sordu? Yardımcılarının da makam aracı kesinlikle kullanmayacağını söyledi. “En büyük başkan bizim başkan” tezahüratıyla Büyük bir coşkuyla ayakta alkışlandı.

Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında değerli üyelerin oylarına talip olduğunu ve destekleri için tek tek teşekkür ettiğini söyledi.