Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Akhisar İlçe Örgütü, Ana kademe İlçe Kongresinden 3 gün sonra bu gün gerçekleştirdiği Gençlik kolları kongresini de yeni başkanını belirledi.

 Akhisar CHP İlçe Lokalinde saat:18.00’da başlayan kongreye, Manisa CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay’da katıldı. Akhisar CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Gezgin kongreyi başlatırken, divanın oluşması için sunulan dilekçeleri üyelere oylatmasıyla divanı oluşturdu. Divan Başkanlığına Hakan Dikiliyaka, yardımcılığına da Durmuş Seyrek ile Hülya Kavçak seçildi.

Divan Başkanı Hakan Dikiliyaka kongreyi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra başlattı.

Enes Gezgin konuşmasında Pazar(10.12.2017) Günü Yapılan İlçe Ana Kademe Seçimin de 2 Adayımız vardı. Cumhuriyet Halk Partisi Demokrasinin partisi olduğu için seçimi değerli delegelerimizle yaptık. Adaylarımız İsmail Şahin ve İsmail Fikirli idi. Kazanan adayımız İsmail Fikirli olmuştur. İsmail Fikirli ve Yönetimine hayırlı olması temennisinde bulunuyorum; Aldığım Kısa Dönemlik İlçe Gençlik kolları Başkanlığında Yaptığımız çalışmalar da ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın layıkıyla  yaptığımızı sanıyorum. Yeni Başkan Adayımız Ufuk Çobanoğlu ve yönetimine tam destek vereceğimin sözünü veriyorum, Ufuk Çobanoğlu ve yönetimine hayırlısı olsun diyorum. 

Cumhuriyet Halk Partisi adayı olan Ufuk Çobanoğlu; Geçen pazar (10.12.2017) yapılan demokrasi şöleninde iki adayımız vardı. Değerli delegelerimiz sayın İsmail Fikirli dediler. Sayın İsmail Fikirli ve yönetimine hayırlısı olmasını diliyorum. Sözlerime başlamadan önce beraber çalıştığımız Enes Gezgin arkadaşımıza ve yönetimine yaptığı güzel şeylerden dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Enes Gezgin arkadaşımın ve diğer parti üyesi olan arkadaşlarımın bana vereceği desteği şimdiden biliyorum. Yeni Yönetimimde yeni arkadaşlarımızı size tanıtacağım;

253 genç üyenin bulunduğu kongrede 94 kişi oy kullanarak Akhisar CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Ufuk Çobanoğlu’nu seçti.

Buraya evlerinizden, işinden çıkıp oy kullanmaya gelen tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ve minnet ediyorum.” Dedi.