Mahramacı Cami İmam Hatibi Orhan Aska'nın dualarından sonra ilk kepçeyi CHP İlçe Başkanı Av. İsmail fikirli ve Gaziler Dernek başkanı Suat Taryan tabakları doldurdu.

CHP Pilav hayrına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Gaziler Dernek başkanı Suat Taryan ve gaziler, Siyasi Parti İlçe başkanları ve yöneticileri, Esnaf Oda başkanları, ATSO başkan aday adayları, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Hashoca Mahallesi Hüseyin Kara (Köylü Parkında) gerçekleştirilen kavurmalı pilav ve ayran ikramı öncesi basına bilgi veren CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli;" Biz emanetiniz, emanetimizdir diyoruz. Sizlerin sahip çıktığı gibi bu vatana sahip çıkacağız. Yemen’den Sarıkamış’a, Kore’den Kıbrıs’a her türlü teröre karşı yurt içinde yurt dışında şehit olan askerimizin, polisimizin, diplomatlarımızın, öğretmenlerimizin, sağlık çalışanlarımızın ve tüm sivil vatandaşlarımızın Çanakkale’den İstiklal Savaşına ülkemizin emperyalist işgalden kurtaran, devrimlerin mimarı, ülkemizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhuna şad olsun diyoruz. Pilav hayrımıza büyük bir katılım oldu, gelen herkesin ayaklarına sağlık diyoruz" dedi.