Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe başkanı İbrahim Sayın, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan Akhisarlı Uzman Çavuş Taner Temur’u evinde ziyaret etti. Dayıoğlu Mahallesinde ikamet eden Akhisarlı Uzman Çavuş Taner Temur ve babası Murat Temur karşıladı. 

Terörü lanetlediklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın;" Devletimiz terörle kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Yine yaralı askerlerimizin de bir an evvel sağlıklarına kavuşabilmeleri için dua ediyoruz" dedi. 

Teröristlerle girilen çatışma anlarını anlatan Uzman Çavuş Taner Temur, “bugün olsa yine gözümü bile kırpmadan görevimin başına geçerim. Allah devletimize zeval vermesin. Kurşun kör bir noktaya geldi Allah’a şükür her geçen gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Hain saldırı da şehit düşen arkadaşlarımıza, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.