AK Parti Akhisar İlçe Yönetimi geçen ay yapılan kongrenin ardından yeni göreve gelen İbrahim Sayın ve ekibi ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bir çok ziyaretçiyi lokalde konuk eden AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın bugün Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve beraberindeki Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal ile yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Başhekim Erol Karaca’yı makamında ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinin son teknolojik gelişmelerin takip edilerek hastaneye uyarlandığını ifade eden Başkehim Erol Karaca hastanenin Uluslararası sivil toplum kuruluşu HIMSS (Sağlık Bilgi ve Yönetim Sistemleri Topluluğu) tarafından yapılan değerlendirmede başarılı bulunarak Stage 6 sertifikasıyla ödüllendirildiğinin altını çizdi. Karaca, “Konuyla ilgili bilgisine başvurulan Hastane Başhekimi Op Dr Erol Karaca “ Dijital Hastaneler konusunda uluslararası düzeyde akreditasyon sağlayan tek kuruluş olan HIMSS ‘e (Healthcare Information and Management Systems Society - Sağlık Bilgi ve Yönetim Sistemleri Topluluğu) seviye tespiti ve değerlendirilmek üzere başvuru yaptık. Heyet ziyaretinde hastanemiz, dijital ( Bilgi İşlem Sistemi ) uygulamaları çerçevesinde başarılı bulundu ve EMRAM Stage 6 ödülünü aldık” dedi.

Hastanenin çok donanımlı ve teknolojik alt yapı olarak çok iyi geliştirildiğini gördüğünü ifade eden AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın çalışmalarında başarılar dileyerek hastaları ziyaret etti.
(YY)