Özel Doğuş Hastanesi’nde 35 haftalık ve 2190, 2400 ve 2440 gram dünyaya gelen üçüz bebekler Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde 17 gün kalarak sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Duman, “Bebeğin annesi Gülay İ. bizim zaten takipli hastamızdı. Erken doğum tehdidi olan hastamızın sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirdik.” dedi. 

Yenidoğan Yoğun Bakım sorumlu hekimi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent İPEK, “Hastanemizde dünyaya gelen üçüz bebekler, doğumdan sonra 17 gün Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde kaldı ve bugün sağlıklı bir şekilde taburcu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Soma’da yaşayan Gülay ve Aygün İ. çiftinin üçüz çocukları 35 haftalık dünyaya geldi. Bebeklerin Özel Doğuş Hastanesi'nde yapılan tetkiklerinde, erken doğuma bağlı; Beslenme Problemi ve Yenidoğan geçici takipnesi tespit edildi. Bebekler yapılan tedavilerle sağlığına kavuştu. 17 gün Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde kalan bebeklerin yapılan son tetkiklerde de bir sağlık sorununa rastlanmadığından sağlıklı bir şekilde taburcu edildiği bildirildi.