Protokol kapsamında, TOÇ BİR-SEN Manisa Şubesi üyeleri ve yakınları hastane imkânlarından yararlanabilecek.    

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Manisa Şubesi adına TOÇ BİR-SEN Akhisar Temsilcisi Ender Birgül’ün hazır bulunduğu protokol; Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl’ın da katılımıyla Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binasında imzalandı.

Yapılan sağlık protokolünün TOÇ BİR-SEN Manisa Şubesi üyeleri ve yakınlarını kapsadığını anımsatan Muhammed Mustafa Çakıl, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi TOÇ BİR-SEN Manisa Şubesi ile de tekrar anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastane adına Ender beye ve sendikamıza teşekkür ediyorum.” dedi. 

    TOÇ BİR-SEN Akhisar Temsilcisi Ender Birgül de, “Biz Tarım ve Orman Çalışanlarını temsilen bu sendikada arkadaşlarımızla beraber hizmet veriyoruz. Amacımız üyelerimize kolaylık sağlayacak bu tarz işler yapmak. Daha önce Özel Doğuş Hastanesi ile olan sözleşmemizi uzatma nedenimiz, hastaneden aldığımız hizmette memnun olmamızdır. Bende Sendikamız adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.