Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL, Akhisar Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Başkanı Elif Duran Ergan, Eğitim-İş Genel Sekreteri Turhan Kızılkaya ve Eğitim-İş Basın, Yayın Sekreteri Hasan Köse’nin bir araya gelmesiyle Sağlık Protokolü imzalandı.

Yapılan sağlık protokolünün Akhisar Eğitim-İş Sendikası’na bağlı çalışanları  ve yakınlarını kapsadığını söyleyen Muhammed Mustafa ÇAKIL, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla 23 yıldır hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Eğitim-İş Sendikası ile de anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastane adına Elif Hanıma, Turhan Beye , Hasan Beye, sendika yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

Elif Duran Ergan da, “Biz Eğitim-iş Sendikası’nın temsilcileri olarak sendikamıza üye değerli eğitimcilerimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Özel Doğuş Hastanesi ile sözleşme yapma nedenlerimizin en başında, hastaneden aldığımız hizmetlerden bugüne kadar memnun olmamızdır. Bunun yanında; özellikle son dönemlerde kurumsal bir yapıya kavuşarak ‘Hastaya Hizmet’ odaklı çalışıyor olmasıdır. Bende sendikamız adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.