Özel Doğuş Hastanesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, Başhekim/Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Ali Polat, Hastane Yöneticisi Hülya Polat ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Sayın ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Misafirleri AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Nuri Tekin karşıladı.

Özel Doğuş Hastanesi Yöneticileri; Olağan kongrede AK Parti İlçe Başkanı seçilen  İbrahim Sayın ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. “Öncelikle yeni yönetiminizle birlikte sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Sağlık konusunda ufak tefek eksiklerin haricinde son 15 yılda olumlu değişimler oldu.  Şunu belirtmek isteriz ki; Biz Akhisar ve çevresindeki insanlara eksiksiz ve eşit mesafede uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki; hizmetin siyaseti de etnik kimliği de olmaz. Hele ki sağlık söz konusu olunca biz; ‘Önce İnsan’ odaklı bakıyoruz. Uzun yıllar ayakta kalmamızın nedenlerinden biri de bu bakış açısıyla hareket etmemizdir. ” ifadelerini kullandılar.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın; “Öncelikle ziyaretinizden dolayı son derece memnun olduğumuzu belirtmek isterim. AK Parti olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimiz için çok önemli çalışmalara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Birçok alanda AK Parti iktidarının başarılı olduğu malumdur; tıpkı Sağlık konusunda olduğu gibi. Eksik elbette vardır ama son düzenlemelerle onları da hallediyor olacağız. Biz parti olarak her konuda nasıl vatandaşlarımıza hizmet ediyorsak; sizde hastane olarak yıllardır ilçemiz ve bölgemize sağlık hizmeti veriyorsunuz; Sağlığa katkılarınızdan dolayı bende önce bir vatandaş, sonrasında da iktidarı temsilen teşkilat başkanı olarak size teşekkür ediyorum.”dedi.