Özel Akhisar Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Dr. Orhan Demirer Bilgilendiriyor;

Gözaltı morlukları, göz kapağındaki ödemler kadın erkek birçok kişinin problemi! 

Estetik açıdan rahatsız eden bu görüntü kişiyi olduğundan yaşlı ve yorgun göstermektedir.

Genetik olabileceği gibi, yorgunluk, uykusuzluk, stres, uzun süre bilgisayara bakmak, tütün ürünü ve alkol tüketimi, göz bozukluğu olduğu halde gözlük kullanmamak, yoğun göz makyajı yapmak ve makyaj temizliğini yapmamak, kalitesiz kozmetik ve bakım ürünleri kullanmak gibi sayısız etkenler nedeni ile göz çevresi problemleri yaşanır.

Siz de gözaltı morluk ödem ve çizgilenmelerinden rahatsız ve birçok uygulamayı deneyip sonuç alamadıysanız, LIGHT EYES ULTRA mezoterapisi ile daha canlı ve ışıltılı bakışlar mümkün... 

Light eyes ultra; bir göz çevresi mezoterapisi kokteylidir, canlandırıcı içeriğe sahiptir.

 Light Eyes Ultra’yla göz çevresi ince çizgiler, morluk, göz kapağı ödemleri, gözaltı torbalanmaları gibi göz çevresi problemlerinde yüz güldürücü sonuçlar elde edilebilmektedir. 

Göz Çevresi Problemleri Nasıl Çözülür?

Canlandırıcı kokteylin içeriği ile ilk uygulamadan itibaren şikayetlerde azalma görülebilir. Bunun yanı sıra light eyes ultra canlandırıcı kokteyl ile diğer estetik uygulamalar kombin edilebilir. Kombin edilebilecek uygulamalar göz altı ışık dolgusu ve botoks olabilir.


Göz Çevresi İçin Bu Tedavi Nasıl Yapılır?

Light eyes ultra, çok ince uçlu özel enjektörle ile göz kapaklarına, gözaltı ve çevresine uygulanmaktadır.
Doz, hastanın göz çevresindeki deri yapısı, ten rengi, problemlerin derecesi ve hastanın yaşı temel alınarak hesaplanmaktadır.
10 günde bir uygulanan Light Eyes kokteylde seans sayısı kişinin problemine göre 4-6 seanstır.
Tedaviden sonra göz çevresinde hafif kızarıklıklar, noktasal ödemler oluşabilir. Bu yan etkiler 1 gün içinde hafifler ve yavaşça kaybolur. Seanslardan sonra güneşten korunmak, 1 gün göz makyajı yapmamak, uygulama alanını ovuşturmamak ve sıcak su ile yıkamamak önemlidir.

Detaylı Bilgi ve Randevu için 0236 404 0 404