Akhisar Mustafa Kirazoğlu Hastanesi Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından, Yılın hemşireleri Genel Cerrahi Servisi sorumlu hemşiresi Ayşe Girgin ve Kardiyoloji Göğüs Servisi sorumlu hemşiresi Ayşen Karahan seçildi. 
Yılın hemşireleri seçilen Ayşen Karahan'a Mustafa Kirazoğlu Hastanesi Yardımlaşma Dayanışma Derneği başkanı Hasan Kirazoğlu, Ayşe Girgin'e Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erol Karaca plaket ve saat verdiler.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen Hemşireler günü kutlamada programında konuşan Başhekim Op. Dr. Erol Karaca;" Biz Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin geleneksel hale getirdiği yılın hemşiresi ödülünü bu sene toplanıp karar verdiler. Derneğimiz, hastanenin birçok eksiğini giderme noktasında hep bizim yanımızda. Sivil toplum örgütlerinin yanımızda olması bizim için güzel bir duygu. Son olarak on ofisli bir bina yapımında Dernek başkanı Hasan Kirazoğlu Ağabeyin çok büyük katkıları oldu. Ona teşekkür ediyorum" dedi. 

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Hastanesi Yardımlaşma Dayanışma Derneği başkanı Hasan Kirazoğlu;“ Bizler her zaman sizin emrinizdeyiz. Yılın doktoru ve yılın hemşiresini seçmek bizim için çok zor oluyor. Sıradan birine ödülü vermiyoruz, halka kulak verip bir nevi anket yapıyoruz. Bu zamana kadar verdiğimiz ödüllerde kimseden eleştiri almadık. Herkes tam isabetli karar verdiğimiz için takdir ettiler. Bu sene de biraz zor oldu ama sizler için de bir yarış oluyor diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen Hemşireler günü kutlamada programına Dernek Başkanı Hasan Kirazoğlu, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Erol Karaca, Baş Hekim Yardımcıları Uz. Dr. Sinem Albayrak, Uz. Dr. Hamza Bambal, Başhemşire Sema Artaç, Başhemşire yardımcıları Hatice Evci, Selda Bali, Mustafa Kirazoğlu Hastanesi Yardımlaşma Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Ali Velestin, Şerafettin Alkın, Kenan Molla ve hemşireler katıldı.