Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Men’in bir araya gelmesiyle Sağlık Protokolü yeniden imzalandı.

 Yapılan sağlık protokolünün Akhisar’daki oda üyelerini ve yakınlarını kapsadığını hatırlatan Muhammed Mustafa Çakıl, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla 23 yıldır hizmet veriyoruz.  Bu bağlamda, birçok kurumla olduğu gibi Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile de anlaşmış bulunuyoruz. Ben de Özel Doğuş Hastanesi’ni tercih ettikleri için değerli başkanıma, oda yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

 Hasan Ali Men de, “Biz Oda olarak Akhisar’daki üye arkadaşlarımızın bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Daha önce Özel Doğuş Hastanesi ile olan sözleşmemizi uzatma nedenimiz, hastaneden aldığımız hizmette herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasıdır. Bende odamız adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.