Özel Doğuş Hastanesi Akhisar Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile sağlık protokolünü yeniledi.

    Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, Akhisar Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Arslan’ın bir araya gelmesiyle Sağlık Protokolü yeniden imzalandı.

    Yapılan sağlık protokolünün Akhisar’daki oda üylerini ve yakınlarını kapsadığını anımsatan Muhammed Mustafa Çakıl, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Akhisar Elektrikçiler, Elektronikçiler Esnaf Odası ile de anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastane adına değerli başkanıma, oda yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

    Üzeyir Arslan da, “Biz Oda olarak Akhisar’daki üye arkadaşlarımızın bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Daha önce Özel Doğuş Hastanesi ile olan sözleşmemizi uzatma nedenimiz, hastaneden aldığımız hizmette herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasıdır. Bende odamız adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.