Özel Doğuş Hastanesi, Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, PARHAD üyeleri hastane imkânlarından indirimli olarak yararlanabilecek.    

Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD )Yönetim Kurulu üyeleri; Mehmet Ali Şener, Onur Acun, Yurdagül Cambaz ve Ali Osman Çalayır; Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL’ı yerinde ziyaret etti.

    Yapılan sağlık protokolünün PARHAD’a üye sağlık personellerini; kapsadığını söyleyen Muhammed Mustafa ÇAKIL, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi ülkemiz için canla başla çalışan ve çoğunluğu 112 ekibi olan sağlık çalışanları adına kurulmuş bu dernekle anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastanemiz adına Mehmet Ali Beye ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi. 

    Dernek adına konuşan Mehmet Ali Şener de, “Biz PARHAD Manisa olarak üyelerimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Özel Doğuş Hastanesi ile sözleşme yapma nedenimiz, 22 yıllık bir tecrübe ve güçlü hekim kadrosunun yanında buraya gelen hastalarımızın aldığı hizmette herhangi bir olumsuzluk yaşamamasıdır. Bende derneğimiz adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.