Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli beraberindeki ekibiyle birlikte, Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Polat, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Bülent İpek ve diğer hastane yöneticilerini ziyaret etti.

Özel Doğuş Hastanesi’nin Akhisar’ın ilk özel hastanesi olması nedeniyle; hastanenin sağlıkla ilgili birçok önemli adım attığını söyleyen Ali POLAT; “Bu bölgede özellikle Akhisar’da Yeni Doğan ve Erişkin Yoğun Bakımları en yüksek basamağa sahip hastanelerden biriyiz. Bu nedenle Manisa dışından da birçok ilden hastalarımız gelip bizde tedavi olmaktadır. Şunun da bilinmesini isteriz ki biz kurum olarak gelenlere ‘Önce İnsan’ bakış açısıyla yaklaşıyor ve hiçbir etnik köken ve siyasi görüş gözetmeksizin hastalarımızın şifa bulması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu nazik ziyaretleri için Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatına da teşekkür ediyoruz.”dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli “Malum herkesin bildiği üzere CHP Akhisar İlçe Teşkilatı’na arkadaşlarımızla beraber seçildik. Partimize yapmış olduğunuz ziyaret bizi çok memnun etmişti; bunun için de sizlere iade-i ziyarette bulunmuş olduk. Şunu belirtmek isterim ki; bende böyle bir bakış açısına sahip olan Özel Doğuş Hastanesi’ni ziyaret etmiş olmaktan mutluluk duyuyor ve teşekkürlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.