Akhisar Belediye Başkanı Belediye Başkanı Salih Hızlı, 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan Organ Bağışı Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde açılan organ bağışı standını ziyaret etti.

Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Organ Bağış Koordinasyon Sorumlusu Hatem Menteş önderliğinde gerçekleşen organ bağışı standına Akhisar’dan 200’ün üzerinde gönüllü bağış yaparken Bin kişi üzerinde ise diyabetle ilgili bilgilendirme yapıldığı bildirildi.

Organ bağış stadını ziyaret ederek daha önce organlarını bağışlayan Belediye Başkanı Salih Hızlı, tekrar bilgilerini güncelleme yaparak organ bağışını yineledi. İnsanlığa faydalı olmanın en güzel ve en etkili yollarından birinin organ bağışında bulunmaktan geçtiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Sağlık hizmetlerinin devamı için, organ bağışı çok önemlidir. Organlarını bağışlayarak organ nakli bekleyen insanlarımıza bir yaşam umudu veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.