Meslekte 50 yılı geride bırakan, yazarlarımızdan “Özgür Erdoğan” bir plaketle onurlandırıldı. 

İletişimliler Vakfı (İLEV), Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) ile Gazeteciler Cemiyeti’nce ortaklaşa düzenlenen bir etkinlikle, meslekte 50 yılı dolduran 23 duyene onur belgeleri sunuldu. Aynı törende, İLEF’in çeşitli atölyelerinde çalışan öğrencilere de emek ödülleri verildi. 

Usta ve çırakları bir araya getiren törende konuşan İLEV başkanı Ali İnandım, Ahilik geleneğine dikkat çektiği konuşmasında, “Sabırsız yeni nesiller için değişmez kuralı hatırlatmak istiyorum. Çırak olmadan kalfa, kalfa olmadan usta olunmaz” dedi. 
İletişimliler Vakfı (İLEV) tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen “Meslekte 50 Yıl Onur Günü” etkinlikleriyle şimdiye dek, Gazete, Radyo, Sinema, Reklam ve Halkla İlişkiler alanında görev yapmış, 454 usta onurlandırıldı. 

2018’de Meslekte 50 Yıl Onur ödülü alan isimler şöyle:
Abdi Pehlivan, Aykut Ünker, Binnaz Gürdil, Bora Uçar, Emin Karaca, Ercan Doğu, Erdoğan Varol, İsa Okutan, Kemalettin Bereket, Kenan Seven, Mehmet Gündüz, Neşe Bilginer, Nevzat Yılmaz, Osman Hakan Kiracı, Osman Nuri Üntürk, Ömür, Olgundemir, S. Ergin Sanver, S. Yılmaz Şerefhan, Taylan Erten, Uzman S. Sağlık, Üstün Tuncer, Yaşar Aysev.