Kocaelili Gazeteci-Yazar Levent Altun, 17 Aralık Pazar günü Manisa’nın Akhisar ilçesinde söyleşi ve imza günü etkinliğine katılacak.

Levent Altun’un büyük ilgi gören ve önümüzdeki ay 3’üncü baskısı yapılacak olan Özlem’e Mektup isimli romanı, Türkiye’nin birçok şehrinden sonra Akhisarlı okuyucusuyla da buluşacak. 

Altun’un gerçek yaşam hikayelerinden yola çıkarak yazdığı bu romanında, Akhisar’da yaşayan Menşure’nin de gerçek hayat hikayesinin bulunması, Akhisar’daki imza gününü daha çok anlamlı hale getiriyor. 

17 Aralık Pazar günü, 14.00 ile 15.00 saatleri arasında, Novada Outlet’teki Kitap Standı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe, kitabın roman kahramanlarından Menşure de katılacak.

Levent Altun’un üçüncü kitabı olan Özlem’e Mektup, bir yıl dolmadan 3’üncü baskıya hazırlanıyor. Altun’un 2014 yılında yazdığı +18 ve 2015 yılında yazdığı Kaçış Noktası isimli romanı da 2. Baskı yaptı. 

GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ

Aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili olan Levent Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı romanında yaşanmış hayat hikayelerine yer veriyor. Platonik bir aşk hikayesinin öne çıktığı romanda, insanların deliliğe varan davranış ve kişilik analizleri ile toplum yaşamının ve insan ilişkilerinin tezatlıkları ayrıntılı bir şekilde irdelenerek cesur ve akıcı bir anlatımla okuyucuya sunuluyor. İnsanların yaşam mücadelesinde, aşkın ve umudun vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, gerçek yaşam öyküleriyle de ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunmakta.