Akhisar’da 4 Mart’ta yapılacak olan Akhisar Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkan adaylığını açıklayan Zafer Kara, yönetim kurulu üyeleri ve çalışma arkadaşları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Balkan Sofrası’nda akşam yemeğinde ekibi ile bir araya gelen Zafer Kara, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulunu daha henüz netleştirmediklerini ancak kendisini destekleyen ve yanında olan tüm üyelere teşekkür etti.

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Zafer Kara; “bundan 7-8 sene önceye gittiğimizde ilk bakkallar odası başkanlığına aday olduğumuzda buradaki arkadaşlarımızın çoğu bize destek verdi. Bakkallar odası başkanı olarak seçilmemize vesile oldu. Bugün onlarda aramızda, bizim onları unutmadığımızın kaidesidir. Biz onların desteğiyle Zafer Kara olduk. 

Önümüzdeki 4 Mart’ta Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı seçimi var. Geçen gün bir araya geldiğimizde de aynen şunu söyledim. Biz bir aileyiz, biz bir bütünüz. Artık bu makamlarda da bir şeylerin değişmesi gerektiğinin altını çiziyorum. Burada üreten, daha çok koşan, hele esnaf kredi kefalet dediğimizde çünkü burası krediyle alakalı esnafımızla alakalı, bu işleri daha çabuk ve kolaylaştırmamızın yollarını bulmamız lazım. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi bu taşın altına ellerini koymaya gayret ediyorlar. İnşallah insanlarımıza güzel hizmet etmek bizlere nasip olur. Allah sizlerin de bizlerinde yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Zafer Kara’nın konuşmasının ardından salondakiler tarafından dakikalarca alkışlandı.