Yırcalı anaokulu, Okul Aile birliği Başkanı Melek Doğru Tekin ve sınıf annelerinin özverili çalışmalarıyla Ütopia Wedding’de gerçekleştirilen “Yırcalı Anaokulu, Geleceğin Mimarları Geleneksel Kahvaltı Etkinliğinde” harika zaman geçiren çocuklar ve veliler, Okul müdürü Kezban Keskin ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 Okul müdürü yapmış olduğu konuşma da; “Kıymetli meslektaşlarım değerli veliler ve sevgili öğrenciler, Yırcalı Anaokulu Okul Aile Birliğimizin, veli ve öğretmenlerimizin bir araya gelip hasbihal ve muhabbete vesile olması dileğiyle hazırlamış oldukları kahvaltı etkinliğimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Yırcalı Anaokulu eğitim kadrosu olarak Türkiye’mizin geleceğini inşa edecek gençliğin temel taşlarını sevgi ve merhamet harcıyla oluşturmak çabasındayız. Bu taşların yerine oturması ancak okul ve ailenin birlikte hareket etmesiyle gerçekleşeceği ve sağlamlaşacağı inancındayız. Gerek kasım ayı başlarında gerçekleştirdiğimiz ‘’Kan Bağışı’’ etkinliğimize yoğun katılımınız gerekse bugünkü etkinliğimizde aramızda olmanız geleceğin iyi kalpli ve vicdanlı evlatlarını yetiştirme konusunda el ele olduğumuzun en iyi göstergesidir. Malumunuz bir önceki hafta öğretmenler gününü kutladık. Tüm meslektaşlarım şunu iyi bilir ki ‘’Bir çocuğun kalbine dokunabiliyorsanız hergün bizimdir’’ Ve bizler çoçuklarımızın o masum kalbinde misafirliğe talibiz. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor bu güzel organizasyona vesile olan okul Aile Birliği Başkanımız Melek Hanım’a ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Son olarak ise Akhisar’da marka okul olan Yırcalı Anaokulu yardımcı personeli ve çok kıymetli öğretmenlerine güçlü bir alkış rica ediyorum. Afiyet olsun’’ dedi. Ayrıca kahvaltı şenliğine katılarak onurlandıran Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin ve Kıymetli Eşi Ferzan Arıkan Şahin’e ve Akhisar Emniyet Müdürü Engin Pınar ve Eşi Deniz Pınar Hanımefendiye’de teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

Utopia Wedding’de sihirli saatler geçiren çocuklar, tüm personele ve işletme sahibine teşekkür ederek, mutlulukla eve dönüş yolculuğuna çıktılar.