Akhisar Yapı Sanatları Esnaf Odası genel kurul toplantısı Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi düğün salonunda yapıldı. Tahir Memişler'in tek liste ile girdiği seçimde 178 üyeden 90 üye oy kullandığı kongrede Yapı Sanatları Esnaf odası Başkanı Tahir Memişler tüm oyları alarak güven tazeledi

Mevcut Başkan Tahir Memişler'in açılış konuşmasından sonra genel kurul kongre saat 13.00'te başladı. Kongrede Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkan Vekili Alim Çener, başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar ve Köfteciler Oda Başkanı Adem Duman, katip üyeliklere Veli Ağar, Yaşar Taşçeken ve Ramazan Tevi seçildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, Odanın Faaliyet raporunu ve müzakeresini, Bilanço, Gelir ve Giderleri hesaplarını ve Denetim Kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı Oda sekreteri Nadire Demirel okudu.

Saat 17.00'de sandıkların açılmasıyla sayılan oylardan sonra konuşan Yapı Sanatları Esnaf odası Başkanı Tahir Memişler, üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Güven tazeleyen Memişler;"Hepinizden Allah razı olsun. Bir kez daha 4 yıl görev verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun" dedi.

Akhisar Yapı Sanatları Esnaf odası Başkanı Tahir Memişler ve yeni yönetim kurulunda görev alan, İbrahim Alacan, Sezgin Ergin, Mustafa Çakran, Bülent Özdamla, Adem Çoktez, Mehmet Keskin, Denetim Kuruluna Ömer Darova, Servet Karakurt, Kenan Atakan'dan oluştu.