Akhisar Balkan Sofrası’nda düzenlenen kahvaltı programına Ülkü Ocakları ilçe başkanı Adem Duran, başkan vekili Muharrem Çakmak, 2. Başkanlar Bekir Beyhan, Emrah Atakan, Erdinç Purutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Basın mensuplarının da katıldığı kahvaltı programı öncesi bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Akhisar ilçe başkanı Adem Duran; “Türk İslam Davasını benimsemiş, benlik duygusunu terk edip sadece Yüce Allah'ın hizmetine koşan değerli dava arkadaşlarım, Akhisar'ımızın kıymetli basın mensupları; Sizleri Allah'ın Rahmetini, Keremini ve Bereketini dileyerek en kalbi duygularımla selamlıyorum. Akhisar Ülkü Ocakları'nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.  Ben; Adem DURAN , 1982 Soma doğumluyum. 1984 yılından itibaren Akhisar'da yaşıyorum, Akhisarlıyım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Türkiye Kömür işletmeleri Kurumun' da kamu personeli olarak görev yapmaktayım. Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Sayın Mehmet BALABAN Bey'in taktiri ile, Akhisar Ülkü Ocakları ilçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Teslim aldığımız bu Bayrağı daha iyi, daha güzel ve daha başarılı yerlere ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlerin bugün en çok ihtiyacı olan şey birlik ve beraberliktir. Ülkücü, Ülkücünün kurdu olmaz ise Ülkücü Hareketin önünde engel teşkil edecek hiçbir durum olamaz. Ülkü Ocakları'nda makamlar ve görevler birer Bayrak yarışıdır, teslim aldığımız bu Bayrağı, bizlerden sonra bu kutlu görevi üstlenecek olanlara, dün olduğu gibi yere düşürmeden, leke sürdürmeden, kirletmeden teslim edebilmeyi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Cennet Mekan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ' bizlere göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Rabbim bizleri, bu kutlu görev ve sorumluluğu hakkı ile yerine getirebilenlerden eylesin. 
Kimsenin şüphesi olmasın,  Bizler, mazlumların yanında Yunus, zalimlerin karşısında Yavuz, onurlu ve şuurlu bir duruşla BEN TÜRK' ÜM diye haykıranların sesi olmaya devam edeceğiz. Bu sesi herkese duyurmak için de siz değerli basın mensubu arkadaşlara çok ihtiyacımız olacak. Ülkü Ocakları; Vatanına, Milletine ve Dinine karşı derin sevgi ve saygı hisleri taşıyan, kendisini Türklüğe adayan genç Ülküdaşların Ocağıdır. Ülkü Ocakları; batıcılığı bir taklitçilik müessesesi haline getiren ve bugün her türlü mesuliyet duygusundan yoksun ve gayesiz bir nesil' in yetişmesine sebep olanlara karşı mücadele eden azimli genç Ülküdaşların Ocağıdır. Ülkü Ocakları; şahsi ihtiras ve menfaat peşinde koşanların değil, dün sahip çıktığı davasına bugün de dört elle sarılanların Ocağıdır. Ülkü Ocakları; Dünya nimetlerine kanmayan, aldanmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Ülküdaşlarına köstek değil destek olanların Ocağıdır. Konuşmamı sonlandırırken, hepinizi Allah'a emanet ediyor, göstermiş olduğunuz sabır ve anlayıştan dolayı hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Teşekkür ediyorum... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” dedi.

Ülkü Ocakları Akhisar ilçe başkan vekili Muharrem Çakmak, okuduğu İdris Nebi Karakuş’a ait “Ülkücü Şehitler Destanı” adlı şiiri okudu. 

Kahvaltı sonrasında başkan Adem Duran ve yönetim kurulu üyeleri toplu fotoğraf çektirdi. (KM-MÖ-ED)