Borsa Yönetimini, CHP İlçe Başkanı  İsmail Fikirli ve yönetimi karşıladılar. Ziyaret sırasında ülkemizdeki zeytin ve zeytinyağ tüketiminin az; fiyatının ise market raflarında fazla olduğu, bunun çözümü için tüm kuruluşların beraber hareket etmesi gerekliliği görüşüldü. Alhat “  Akhisar'ın kalkınması için zeytin ve zeytinyağında doğallığa dönmemiz şarttır.Eski yöntemleri artık bırakmalıyız. Bizim  kendi sorunlarımızı kendimizin çözmesi gerekir. Bunun için dışarıdan bir kurtarıcı beklenmemelidir. Akhisarda’ ki tüm odalar ve tüm siyasi parti temsilcileri belli dönemlerde birlikte toplantı düzenlemeli ve bu toplantılarda herkes üzerine düşen sorumluluğu almalıdır.' dedi. Fikirli “ Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.Akhisar Çok özel ve güzel bir şehir. Ürün çeşitliği çok olan bir yer. Kıymetini bilmeliyiz. Bu yüzden hep birlikte şehrimiz için çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Ardından Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası ziyaret edildi. Başkan Pınar Güney yeni dönem yapacaklarından bahsederek “Bazı lokantalar yemekten önce masaya zeytin ve zeytinyağ getiriyor ve bunu tüm lokantalara yaymamız gerekiyor. Akhisar'ı gastronomi alanında da tanıtarak, unutulmaya başlayan tatlarımızın tekrar gün yüzüne çıkarılması gerekir. Değişik festivaller düzenlenerek özellikle Akhisar lokumunun kutulanarak markalaştırılması Akhisar'a büyük katma değer sağlayacaktır. Türk kahvesinin yanında mutlaka lokum ikram edilmesi gerekir. Bu yönde çalışmalarımızı başlatıyoruz” dedi Donbaycıoğlu Hanında yapılan çalışmalar, sektördeki garson açığı için yemek sunum bölümünün açılması gerekliliği  ve ortak yapılacak projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Son olarak  Akhisar Şoförler ve Otomobilciler odası ziyaret edilerek Şoförler Odası Başkanı H. İbrahim Doğan ve ekibi  tebrik edildi ve  yeni atlattıkları seçimlerin ardından Akhisar için yapılabilecek yeni projeler görüşüldü. Alhat “ Biz Borsa olarak her zaman iyi projelerin , iyi işlerin yanındayız. Üzerimize düşen neyse biz de onu yaparız” dedi. Doğan” ziyaretiniz için öncelikle çok teşekkür ederiz. Yönetimimizle birlikte üyelerimiz için iyi işler yapmaya devam edeceğiz. Şehrimiz için ne yapılması gerekiyorsa her birlikte yapmak için biz de hazırız “ dedi.