Akhisar’da pek çok sivil toplum kuruluşlarında görev alan Akhisarlı başarılı işletmeci Pınar Güney, Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Akhisar Egea restorantta düzenlenen kahvaltı programında adaylığını açıklayan Pınar Güney, yönetim kurulunu da tanıttı. Pınar Güney’in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor, “Mesut Canseven, Demi Ali İlkel, Serkan Çalışkan, Hüseyin Ateş, Ali İskeçe, Umut Taşköprü, Mithat Kaya, Zühre Kerti ve Hüseyin Özdemir” yedek liste ise, “Hıdır Zenk, Cem Sarıtaş, Neslihan Sadık, Mahir Dalçam, İlyas Aydın, Recep Kokaz, Bulut Şimşek, Sertan Kılıç, Mümtaz Keleş ve Kader Ercan” dan oluştu.

11 Şubat 2018 Pazar günü saat 14.00’de yapılacak genel kurulun saatinin yanlış bir tercih olduğuna dikkat çeken Pınar Güney, bunun en azından saat 12.00’ye alınmasını yada oy kullanılacak kabin sayısının arttırılması talebinde bulunduğunu ifade etti. Akhisar üyeleri kapı kapı gezdiğini belirten Güney, bundan da gurur duyduğunu üyenin ayağına gitmekten korkan ve çekinen, üye ile samimiyet kurmanın kötü bir şey olduğunu düşünen her türlü zihniyetten nefret ettiğini kaydetti. Çözüm bekleyen bir çok sorunun olduğunu bildiğinin altını çizen Pınar Güney, yeni bir yüz, yeni bir ekip, genç ve dinamik bir çalışma kadrosu, üyenin sorunları ile canla başla çalışabilecek, üyeleri arasında birlik ve beraberliği sağlayabilecek bir kadro ile Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

(BG-ED-HŞ-MÖ)