Özel Doğuş Hastanesi, yapılan seçim sonrası yeni göreve gelen CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli  ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanlığı’nda yapılan ziyarete Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, Başhekim/Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Ali Polat, Hastane Yöneticisi Hülya Polat ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl katıldı.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetimi; “Öncelikle yeni yönetiminizle birlikte sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Şunu belirtmek isteriz ki; Biz Akhisar ve çevresindeki insanlara eksiksiz ve eşit mesafede 23 yıldır hizmet veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki; hizmetin siyaseti de etnik kimliği de olmaz. Hele ki sağlık söz konusu olunca biz; ‘Önce İnsan’ odaklı bakıyoruz. Uzun yıllar ayakta kalmamızın nedenlerinden biri de bu bakış açısıyla hareket etmemizdir.” ifadelerini kullandılar.

CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli; “Ziyaretinizden dolayı son derece memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Özel Doğuş Hastanesi’nin başarılı olduğunu tekrar etmeye gerek yok. Sizin de belirttiğiniz gibi; insana önce insan olduğu için değer verirsek zaten siyaseten de bir problemimiz kalmaz. Sağlığa katkılarınızdan dolayı bende bir vatandaş olarak size teşekkür ediyorum.” dedi.