Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Nazan Bahar, çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğretmenleri Funda Oy Başkurt, Selda Çetinkaya, Aslı Çık, çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü 11. sınıf öğrencileri eşliğinde Akhisar sevgi çocukları derneği Down Kafeyi ziyaret etti.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nazan Bahar, çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğretmenleri ve 11. Sınıf öğrencileri ile yetersizliğe sahip bireyler ile ilgili farkındalık oluşturmak ve onlara destek olmak amacıyla Akhisar Sevgi Çocukları Derneği merkezi Down kafe ye ziyarette bulundu. 

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nazan BAHAR, hep illerde açılmış olan Down Kafelerin ilçemizde açılarak bir ilki gerçekleştirdiği ve bu yetersizliği sahip kişilerin topluma kazandırmaya destek olduğu için Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar’ a çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve çiçek verdi.

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmen ve öğrencileri ile beraber kahvaltı yaptıktan sonra toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.