TOBB Kadın Girişimciler Akhisar Temsilciliği ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasındaki işbirliği kapsamında Gördes’te  finansal okuryazarlık eğitimi yapıldı.

 TEB Aile Akademisi ile toplumun finansal okuryazarlık seviyesini yükseltmek ve tasarruf bilincini geliştirmek için 2012 yılından bu yana Türkiye’nin bu alandaki en kapsamlı sosyal sorumluluk projesini yürüten TEB, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akhisar Temsilciliği ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Gördes'deki Yakaköy İlköğretim okulundaki (EKO Okul )ilk okul ve orta okul öğrencilerine TEB Çocuk Eğitimi ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum Tasarruf ediyorum Eğitimi verildi.

26.12.2017 tarihinde Akhisar Gördes Yakaköy İlkokulu'nda, 133 öğrenciye eğitim verildi .TOBB Kadın Girişimciler Kurulu  Akhisar Temsilcisi Nefise Şükran FÜZÜN, “ Kadın Girişimciler Aile Akademisi olarak düzenlediğimiz eğitimlerle çocuklarımızında finansal okuryazarlık hakkında bilinçlenmelerini amaçlıyoruz." diye belirtti. Yakaköy Ortaokulu Müdürü Sayın  Merve Kantarlı ve Gördes Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Coşkun Çelik’e duyarlılıkları için Akhisar Ticaret Odasına ,Üniversite Kitapevine ve Arzu İbrahim Kokaz’a destekleri için çok teşekkür ediyoruz. 

TEB Aile Akademisi Eğitmeni Serkan Kayhan tarafından "Ekonomi Aile Başlar" Konulu Eğitim verilirken Kadın Girişimci Aile Akademisi paydaşlarında tüketici hakları der baş Avukat Aslı Öz Ve Avukat Handenur Tekin Alemdar ise Değerlerime Sahip Çıkıyorum Tasarruf ediyorum Eğitimini verdiler