Akhisar’da 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası seçimlerinde başkan adaylığını açıklayan İsmail Ataç, ekibi ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Adayı İsmail Ataç ve listesinde sırasıyla Turgut Beyhan, Aydan Akkuş, Hüseyin Tutan, İsmail Erman, Recep Aker, Mustafa Artık, Sezer Doğu, Mehmet Yaman, Ali Gümüş, Cavit Kızıl, Taner Özügül, Bülent Şeker, İbrahim Bilgin Akyüz, Kemal Genç, Serkan Şentürk, Selahattin Aydın, Nihat Koşaner, Üzeyir İnke, Armağan Yılmazer ziyarete katıldı.

Seçim öncesi başarılar dileyen Belediye Başkanı Salih Hızlı kazanan tarafın Akhisar olması dileğinde bulundu.

Kendini tanıtan Başkan Adayı Ataç, “1986 Akhisar doğumluyum. Evli ve bir çocuk babasıyım. Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Dekorasyon bölümü mezunuyum. Okuldan mezun olduktan sonra dede mesleğimiz olan işimizi devam ettirmek üzere 2008 yılında amcamdan devir aldım. Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odasında rahmetli Recep Akkaya başkanımızın döneminde Denetim Kurulu üyeliği yaptım. Bu seneki seçimlerde odamıza başkan adaylığımı açıklıyorum. Seçim çalışmalarına yaklaşık bir seneden beri hazırlanıyorum. Rahmetli başkanımızın yapmak istediği, yarım kalan projeleri hayata geçirmek, oda üyelerimize daha faydalı olmak için ekibimle beraber yeni, güzel projeler üretiyoruz. Üyelerine değer veren, her zaman yanında olan, haklarını savunan, koruyan bir anlayışı prensip edinip, birlikte ve beraberliğimizi sağlamak, hep beraber bir güç olmak, güzellik, kardeşlik içinde sanatımızı icra edeceğimiz bir zemin oluşturmak için adayım” dedi.