Akhisar Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının genel kurul toplantısı Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi düğün salonunda yapıldı. Üzeyir Arslan ile Ali Vatansever yarıştı. İki listenin yarıştığı ve 309 üyeden 267 üye oy kullandığı kongrede 3 tane oy geçersiz çıktı. Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Arslan'ın listesi 227 oy alırken Ali Vatansever 37 oy'da kaldı. 

Mevcut Başkan Üzeyir Arslan'ın açılış konuşmasından sonra genel kurul kongre saat 11.00'de başladı. Kongrede Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar ve Köfteciler Oda Başkanı Adem Duman, katip üyeliklere Cihat Yumak, İlyas Adıgüzel ve Feridun Keskingöz seçildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, Odanın Faaliyet raporunu ve müzakeresini, Bilanço, Gelir ve Giderleri hesaplarını ve Denetim Kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı Oda sekreteri Pelin Tezgören okudu.

Saat 17.00'de sandıkların açılmasıyla sayılan oylardan sonra konuşan Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Arslan üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Güven tazeleyen Üzeyir Arslan;"Hepinizden Allah razı olsun. Biz yönetim olarak bu seçime 4 yıl önce aday olduğumuzda siz destek verdiniz. Bir kez daha 4 yıl görev verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun" dedi.

Akhisar Elektrikçiler-Elektronikçiler-Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Aslan ve yönetim kurulu listesi Ali Ayçiçek, Bahadır Düztaş, Harun Yedek, Ramazan Aydilek, Erkan Başer, İsmail Yamak, Denetim Kuruluna Arif Akbulut, Murat Keklik, Talha Burak Şengül seçildi.