Akhisar Demirci-Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkârlar Odasının, S.S. Esnaf Kredi Kefalet Toplantı salonunda yaptığı kongrede Ersen Tepeci tek liste ile seçime girdi. Saat 14: 00'de başlayan kongreye 162 üyeden 95 üye katılırken 85 üye oy kullandı. Akhisar Demirci-Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkârlar Odası Başkanlığına 5. kez seçilen Ersen Tepeci seçime katılan 85 üyenin tüm oyları alarak güven tazeledi. Başkan Ersen Tepeci seçime katılan ve oyunu kullanan üyelerine teşekkür etti.
   
Gün boyu Esnaf Kefalet Kooperatifi önünde lokma döküldü. Saat 14:00'de başlayan kongrede Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar ve Köfteciler Oda Başkanı Adem Duman, katip üyeliklere Süleyman Ceylan, Oğuz Kaan Pamuk ve Mustafa Yalman seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra kongrenin açılış konuşmasını Akhisar Demirci-Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkârlar Odası Başkanı Ersen Tepeci yaptı. Odamızın kıymetli üyeleri Dört yıl aradan sonra tekrar birlikte olmanın huzur ve heyecanı ile kongremize hoş geldiniz. Değerli arkadaşlarım bizleri yalnız bırakmayarak kongremize katıldığınızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Genel kurulun esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yönetim kurulunun 4 yıllık Faaliyet raporunu ve müzakeresini ve Bilanço gelir ve gider hesaplarını ve Gelir ve Giderleri hesaplarını Manisa Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Önder Savcı okudu. Sandıkların saat 17: 00'de açılmasından sonra beşinci kez başkanlığa seçilen Akhisar Demirci-Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkârlar Odası Başkanı Ersen Tepeci'yi üyeler tebrik etti.
  
Akhisar Demirci-Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkârlar Odası Başkanlığına beşinci kez seçilen Ersen Tepeci ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağan, Yahya Başyiğit, İsmail Ulusoy, Volkan Ekici, Süleyman Kağan, Denetim kuruluna Mehmet Şahan, Okan Toprak ve Ali Yılmaz’dan oluştu.