Edinilen bilgiye göre 50 sokak üzerindeki bir kahvehane işletmesinde çıkan olayda henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi tartıştığı Mustafa Çeneli isimli kişiyi silahla yaraladı. 112 Acil Servis Ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan silahla yaralanan Mustafa Çeneli’nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler özel bir otomobil ile olay yerinden kaçan zanlıyı yakalama çalışmalarına başladı. Zanlının kaçtığı otomobilin plakası ise Kayalıoğlu Mahallesinde bir şahsa ait olduğu iddia edildi.

ZANLI 1 SAATTE YAKALANDI!

Akhisar merkezi Ulucami Mahallesi 50 Sokak Haşim Haşimoğlu Caddesi (Tahtakale) 179/B numaradaki kahvehanede tartışı 1 kişi öldürdüğü iddia edilen şahıs olayın ardından 1 saat içinde emniyet güçlerinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre kahvehanede tartıştığı Mustafa Çeneli isimi şahsı tabancası ile öldürerek kaçan cinayet zanlısı Mehmet G. İlk olarak kaçtığı araç Kayalıoğlu Mahallesinde bulundu. Ardından Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne İlçe Jandarma Müdürlüğü bağlı asayiş ekiplerinin hummalı çalışması sonucu zanlı Mehmet G. Akhisar merkez Yeni Garaj arkasında elinde silahı ile birlikte yakalanarak göz altına alındığı bildirildi.