MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Efendi Mahallesi’ndeki yeni yerleşim yerinin altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla içme suyu hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalılara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sunabilmek adına çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Efendi Mahallesi’ndeki yeni yerleşim bölgesine içme suyu hattı döşedi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde tamamlanan içme suyu hattını, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ İlçe Şefi Murat İpek yerinde inceleyerek mahalle muhtarıyla görüştü. 

“Mahallemiz yeterli altyapıya kavuştu”

Efendi Mahalle Muhtarı Halil Ay, “Mahallemizdeki yeni yerleşim yerlerinde su hattımız yoktu. Sağolsun MASKİ yetkilileri olaya hemen müdahale ederek çalışma başlattı. Şu an içme suyu hattımız tamamlanarak altyapı ihtiyacımız giderildi. Koordinatörümüz Doğan Ensivri ve MASKİ şefimiz Murat İpek’e çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizlere böylesi güzel hizmetler sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.