Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakırlıoğlu partisinin projelerini aktararak partisine ve Cumhurbaşakanı Adayı Muharrem İnce'ye destek istedi. Akhisar'ın Ankara'da ki sesi olmak için çalışacağını belirten Bakırlıoğlu, "25 Haziran sabahında daha huzurlu bir Türkiye için  geliyoruz, millet için geliyoruz." vurgusunu yaptı.

BAKIRLIOĞLU VE PURÇU'DAN KAYALIOĞLU ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu, Kayalıoğlu mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Purçu ve Bakırlıoğlu Kayalıoğlu sakinlerlerine kulak vererek iktidar halinde neler yapacaklarına dair partisinin projelerini aktardı. Vatandaşlara seslenen Purçu ve Bakırlıoğlu, halkın iktidarında aile maaşı-aile sigortası projesini dile getirerek halihazırda yapılan yardımlara ek olarak ,GSS primleri devlet tarafından ödenen her haneye aylık 1.000 TL aile maaşının bağlanacağı müjdesini verdi.

BAKIRLIOĞLU'NDAN PARK ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu çalışmalar çerçevesinde şehir parkını ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Bakırlıoğlu, görüşlere kulak verdi. Gençlere partisinin gençlere yönelik projelerden bahseden Bakırlıoğlu, CHP iktidarında üniversite öğrencilerine 19 Mayıs ve 29 Ekim'de 500'er TL olmak üzere yıllık 1.000 lira burs verileceğini iletti. Bunun yanı sıra üniversiteye giriş sınavında başarı sağlayamayan ve maddi durumu yeterli olmayan 18-20 yaş arası gençlere Aile Sigortası kapsamında aylık 400 TL üniversiteye hazırlık desteğinin verileceğini vurguladı. Bakırlıoğlu'na ilgi büyüktü.