Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan iftar sofralarında binlerce Akhisarlı aynı duyguları paylaşıyor. Ulucami Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi arkasında bulunan ve Akhisar Belediyesi tarafından yeni bir Pazar yeri olarak inşaa edilen alanda iftar sofrasına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi Nergiz Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve Ali Velestin, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ulusoy, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Esnaf Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalleli vatandaşlar katıldı.

Akhisar Belediyesi'nin geleneksel hale getirmeyi planladığı iftar sofralarının üçüncüsü Ulucami Mahallesinde düzenlendi. Ramazan Ayı’nın bereket, huzur ve sevincinin paylaşıldığı Ulucami Mahallesinde düzenlenen iftara, büyük ilgi oldu. Yüzlerce Akhisarlıyı bir araya getiren iftar öncesi alana gelen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Eşi Nergiz Hızlı ile birlikte tek tek vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Salih Hızlı, özellikle çocuklar ile yakından ilgilendi. Okunan duanın ardından ise iftar sofrasında oruçlar açıldı. 

“Öncelikle hemşerilerim Ramazan'ını tebrik ediyorum” diyen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Aynı sofrada, aynı sokakta sizlerle buluştuk, aynı lokmayı paylaştık. Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri ve duaları Allah'ım kabullerin en güzeliyle kabul eylesin. Herkes birbirini sevsin, birbiriyle kol kola girsin, birlik beraberliğimiz daim olsun. İnşallah bu Ramazan bereket, güzellik ve kardeşlik olacak, dostluklar güçlenecek. İnşallah huzurlu bir Ramazan sonrası güzel bir yıl bizleri bekliyor olacak. Ben tekrar davetimizi kabul edip geldiğiniz ve aynı sofrada bizlerle buluştuğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.