Dernek Başkanı İbrahim Gürbüz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Özlem Gül, Emin Sabuncu, Mustafa Gezenbey, Sedat Doğruer, Samet Denenç, Tansu Topuz ve İbrahim Çetin ile birlikte 1. Olağan Kongre sonrası tekrar İlçe Başkanı seçilen Av. Öz’e nezaket ziyaretinde bulundular. 

Dernekleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Gürbüz; ‘ Öncelikle misafirperverliğinizden dolayı size ve tüm partili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Siyaseti dışarıdan izleyen bir vatandaş olarak, ülke olarak mevcut yapılanmaların ve siyasi partilerin dışında yeni bir teşkilatlanma umut vericidir. Yenilikler ve alternatifler her zaman iyidir’ dedi.

Ziyaret esnasında konuşan Av. Öz ise; ‘ Bizde sizin bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkemiz ne yazık ki içinde bulunduğu elem durumdan kurtulmanın çabasında ve insanlarımız artık bilinçli hareket etmeye başlamışlardır. Herkes bir çıkış yolu bir alternatif arayışı içerisine girmiştir. Tam bu noktada partimiz, ülkemize yeni bir ses, yeni bir nefes getirmek amacı güdülerek kurulmuştur. Bu doğrultuda başta genel merkezimiz olmak üzere tüm teşkilatlanmalarımızda olduğu gibi bizde Akhisar İlçe Başkanlığı olarak tüm gücümüzle bu amaca hizmet etmeye çalışıyoruz. Ve inanıyorum ki çıktığımız bu kutlu yolda muzaffer olacağız’ dedi.