Edinilen bilgiye göre Akhisar-Balıkesir arası 10.kilometresi Gökçeahmet Mahallesi sınırları içerisinde dün gece saat 01.00 sıralarında Erkan Ay isimli şahıs kendisine ait 45 HD 0253 plakalı aracı ile Akhisar istikametinden Balıkesir istikametine seyir halinde giderken bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizlik neticesinde aynı istikamette giden sürücülüğünü Derya Atlı isimli şahsın yaptığı 35 MSD 09 plakalı araca arkadan vurdu.

Vurmanın etkisiyle 35 MSD 09 plakalı aracın da aynı şeritte seyir halde giden sürücülüğü C.U.  isimli şahsın yaptığı 35 KA 2494 plakalı araca arkadan vurması neticesinde kaza meydana geldi.

Olay sonrası 45 HD 0253 plakalı aracın sürücüsü 35 yaşındaki Erkan Ay isimli şahıs olay yerinde vefat ederken yanında yolcu olarak bulunan A.K. isimli şahıs ile 35 MSD 09 plakalı araç sürücüsü 42 yaşındaki Derya Atlı isimli şahıslar yaralı olarak Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı şahıslar Menemen Anadolu Lisesinde öğretmenlik yapan 42 yaşındaki Derya Atlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı ve hastanede hayatını kaybetti. 35 KA 2494 plakalı araç sürücüsü C.U. isimli şahıs da herhangi bir yaralanma meydana gelmediği bildirildi.

Olayla ilgili Akhisar İlçe Jandarma Güvenlik güçlerine bağlı olay yeri inceleme ekibi ardından kaza ile ilgili Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.