Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi saat 16.30'da Reşatbey Mahallesi 594 Sokak No:12/A (Stadyum yolu üzeri) adresinde hizmet binası açılış töreni düzenlendi.

Açılış kurdelesini Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, AK Parti Akhisar İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Tekin, CHP Akhisar İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli, Yeşil-Siyah Taraftarlar Derneği Başkanı Sami Çavdar kesti.

Yönetim kurulu başkanı Sami Çavdar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bizler bu yolda; yaşam tarzları Akhisarspor olan, onunla yatıp kalkan, renklere gönül vermiş, armayı hayatın merkezine koyan, geçmişine ve şehrine ihanet etmeyen yeşil siyah sevdalılarıyız. Nesilden nesile büyüyen bu sevdanın neferleri, Ve bu sevdayı ayakta tutacak olan bizler; Gençlerin ve çocukların Akhisarspor ve şehir kültürünü tribünlere adapte etmek için gelenleriz. Karşılıksız seven, şeffaf bir yönetimle tüm Akhisarspor sevdalılarını derneğimizin açılışına bekliyoruz" dedi.

Yeşil-Siyah Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Başaran ise yaptığı açıklamada, “burayı kurmaktaki amacımız alttan yetişen neslin sadece Akhisarspor bilinci ile yetişmesi, İstanbul’un o süslü gidip de göremedikleri sevdanın peşinden gitmemeleri, yani kendi doğum büyüdüğü şehre sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi. Yine Akhisar’da esnaflık yapan dernek yönetim kurulu üyesi Cengiz İlerigelen ise yaptığı açıklamada, “bizim bu derneği kurmaktaki amacımız yeni neslin Akhisarsporluluk sevdası ile büyümesini sağlamak. Akhisar’da bir taraftar kültürü oluşması için gençlerimizin ve yeni doğan neslin Akhisarspor sevdası ile büyümesini istiyoruz. İnşallah tüm Akhisar’dan da destek bekliyoruz” dedi.