Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Akhisar Ragıpbey Mahallesi ile Paşa Mahallesi’nin ortak sokağı olan 26 sokakta kaldırım ve tretuvar düzenleme çalışması başlattı. Gerçekleştirilen çalışmalar bölgede hizmet veren esnafı, sokak sakinlerini ve mahalle muhtarlarını memnun etti.

İl genelinde vatandaşlara en iyi hizmeti ulaştırma amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ragıpbey Mahallesi ile Paşa Mahallesi’nin ortak sokağı olan 26 sokakta da kaldırım ve tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. 

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca yürütülen çalışmaları Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de yakından takip ediyor. Bölgede hizmet veren esnaflar ve sokak sakinleri de çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler. Sokakların ve caddelerin Büyükşehir ile güzelleştiğini belirten Ragıpbey Mahalle Muhtarı Ziya Şentürk, yıllardır düzenleme yapılmayan sokakların ışıkları ile ışıl ışıl olduğunu söyledi. Paşa Mahalle Muhtarı Hidayet Çakmak ise mahallelerin ve sokakların çehresinin değiştiğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.