8 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Akhisar Belediyesine ait 957 ada, 10 parselde Hacıishak Mahallesi 249/2 sokak 73 numarada bulunan mahalle konağının icra dairesine tahsisi ile ilgili komisyon kararı meclise sunuldu oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesinde ise Akhisar Belediyesine ait 10 sokak balık pazarı olarak bilinen yerin üst katının Manisa Çalışma ve İş Kurumuna tahsisi ile ilgili komisyon kararı meclise sunuldu ve yine komisyondan geldiği gibi kabul edildi. Yine üçüncü gündem maddesinde Akhisar Belediyesine ait Sebzeciler ve Meyveciler üst katının Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ne (TEMAD) tahsisi meclise sunuldu ve ve komisyona havale edildi.

Dördüncü madde de yer alan münakale yapılması yine oy birliği ile kabul edilirken beşinci gündem maddesinde ise Akhisar Belediyesi 2018 mali yılında uygulanan gelir tarifesinin 41’inci maddesinin değişikliği ile ilgili komisyon kararı stadyum ücretleri meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Altıncı gündem maddesinde Akhisar Belediyesine ait 2018 mali yılı gelir tarifesinde beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki nikah ve düğün salon ücretleri tarife değişikliği meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Yedinci gündem maddesinde Akhisar Belediyesince ekli listede belirtilen hizmetlerde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den 20 milyon 800 bin TL kredi kullanılması için Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya yetki verilmesi sunuldu ve ara komisyona havale edildi.

Son gündem maddesinde ise imar evrakları yer aldı. Meclis 12 Mart 2018 Pazartesi günü saat 15.00’de tekrar toplanmak üzere ara verildi. Öte yandan CHP tarafından sunulan çöplük içindeki tehlikeli atıkların araştırılması yönündeki önergeye Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı sözlü cevap verirken, Belediye Başkanı Salih Hızlı tarafından ise meclise Makedonya’nın Gostivar şehrine ziyaret düzenlenmesi konusundaki önergesi de ara komisyona havale edildi.