Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi  ve Akgiad Başkanı Özkan Kalın yönetim kurulu  üyeleri  ile birlikte Alper Alhat  ve  Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek yeni dönemde  başarılar dilediler. Çalışmalarınızı her zaman çok yakından takip ediyoruz.Akhisar’ı , zeytinimizi, zeytinyağımızı, köftemizi ve yöresel ürünlerimizi  tanıtmak için çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz.Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. İnşallah bu dönemde sizler ile birlikte  ortak projeler üreterek güzel işer yapmak istiyoruz.Eğer ortak konumuz Akhisar ise güç birliği yaparak Akhisar’ımızı daha  güzel yerlere taşıyıp halkımızın ve esnafımızın refah seviyesini yükseltmeliyiz dedi. Ve ortak yapmak istedikleri projeleri ile ilgili kısa bir sunum yaptı.

Alper Alhat; ''Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler de sizleri yakınen takip ediyor ve yaptığınız işleri takdir ediyoruz. Sizin dediğiniz gibi ortak konumuz her zaman Akhisar. Bizim yaşadığımız  şehrimizin için borsa olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Projelerinizi yönetim kurulumuz ile birlikte değerlendirip sizler ile birlikte güzel işler yapmak isteriz .Bizim önceliğimiz Akhisar’ın yöresel ürünlerini tüm Türkiye'de tanınır bir hale getirmek.  

Çünkü bizim zeytinimiz, zeytinyağımız, köftemiz, dörtmevsim gazozumuz, kuzu çevirmemiz marka olmayı çoktan haketmiş lezzetlerimizdir.Biz bu konu ile ilgili çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda tabi ki sizlerden de destek bekliyoruz birlikte çalışırsak daha güzel işler yapabiliriz.''dedi. Sonrasında Dombaycı hanını gezdirerek yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.