Vakıfbank – GO Kayalı Akaryakıt İşbirliği ile vade farksız mahsulde ödeme imkanı akaryakıtınızı şimdi alın ödemeyi mahsul çıktığında yapın.
 
Vakıfbank TarımKart’la tarımsal girdilerinizi bekletmeden alın, ödemelerinizi hasatta yapın. Vakıfbank’ın tarımsal üreticilere yönelik tasarladığı VakıfBank TarımKart  ile tarımsal faaliyetiniz alışverişlerinizde ödemesiz dönem ve indirimli faiz oranı gibi pek çok avantajdan faydalabilir ve nakit ihtiyaçlarınız için nakit çekim limitiniz dahilinde nakit kredi kullabilirsiniz. Vakıfbank Tarımkart’ın üreticilere sağladığı ayrıcalıklar

Hasat Dönemine uygun vade
 
Kartınızın son ödeme tarihini, hasat döneminize göre belirleyerek, yapacağınız harcama ve nakit çekim işlemleriniz için yılda bir defa ödeme imkanına sahip olursunuz.
 
Avantajlı alışveriş imkanı
 
Vakıfbank tarım üye işyerlerinde yapacağınız tarımsal girdilerle ilgili harcamalarınızda (akaryakıt, gübre, yem, zirai ilaç, tohum ekipman vb.) 6 aya kadar faizsiz alışveriş avantajlarından faydalanabilirsiniz.
 
Tuhafiyeci ve Manifaturacılara Yüzde 5 İndirim
 
Tuhafiyeci ve Manifaturacılar Odası ile yapılan protokol ile üyelere yüzde 5 ve kullandıkça yüzde 8’e kadar indirim anlaşması yapıldı.
 
Tuhafiyeci ve Manifaturacılar odası başkanı Ruşen Üren, GO Ege Bölge Müdürü Sinan Karaağaç, GO Ege Satış Sorumlusu Oğuzhan Özkancı ve GO Kayalı Akaryakıt işletme sahibi Gökhan Kayalı birlikte protokolü imzaladı.