Akhisar Türk Telekom Ana Bayi, AYFA GSM’in yenilenen yüzüyle açılışı gerçekleştirildi.

İki genç ortak Yaşar Albayrak ve Fatih Yaman’ın ortak kurdukları AYFA GSM, Türk Telekom Ana Bayi olarak hizmete açıldı. İşyerinin açılış kurdelesini Türk Telekom Ege Bölge müdürü Hasan Bakırcı, Manisa bölge Müdürü Berkan Ersöz ve işyeri sahipleri Yaşar Albayrak, Fatih Yaman birlikte kestiler. Açılış organizasyonunu Kahraman Müzik ve Organizasyon gerçekleştirdi.

Tahir Ün Caddesi Hükümet Konağı Karşısındaki Türk Telekom Grup Ana Bayi Mağazasını yenileyerek müşterilerine daha iyi hizmet sağlamayı hedefleyen Yaşar Albayrak ve Fatih Yaman; “Türk Telekom Ana Bayiliği olarak Akhisar halkının çözüm ve isteklerine hızlı şekilde yanıt vermeyi hedefliyoruz. Sektörde genç, dinamik ve tecrübeli kadroya sahibiz. Mağazamızda Türk Telekom’un faturalı ve faturasız tüm işlemleri, ev ve işyerlerine internet kurulumu, fatura ödeme, Türk Telekom faturalı hattı olan, ev telefonu olan, Türk Telekom sabit interneti olan herkese 24 ay taksitle cep telefonu satışı yapıyoruz.” Dediler.

TAKSİTLİ CİHAZA YOĞUN TALEP

Ev ve işyerlerine internet almak isteyen vatandaşlar ve Türk Telekom abonelerine özel peşin fiyatına 12 ay taksitli cihaz kampanyalarına son dönemde yoğun ilgi gösteriyor.