Güven ve kalite anlayışını kendine misyon edinen Sefa Klima, ileri teknoloji ve yüksek enerji verimliliğine sahip Mitsubishi Electric klimaların satış ve servis hizmetlerini gerçekleştireceği yeni şubesini Akhisar’da açtı.
 
Mitsubishi Electric Klima Sistemleri Yetkili Bayisi Sefa Klima’nın sahibi Malik Yetim; “Sefa Klima olarak, üstün performanslı Mitsubishi Electric klimaların satışından,teknolojik keşif hizmetimizKeşfetteam ilemekanın ihtiyaçlarına en uygun kapasite ve tipte klimanın belirlenmesi ve doğru yere montajının yapılmasına kadar her aşamada kusursuz bir hizmet sunmak için çalışıyoruz” dedi.                     Soğutma ve ısıtmada A+++ enerji sınıfına ulaşan Mitsubishi Electric klimalarınminimum enerji sarfiyatıyla son derece sessiz bir şekilde çalıştığına dikkat çeken Malik Yetim, klimaların yüksek performansı ve en zorlu iklim koşullarına bile dayanıklı tasarımıyla öne çıktığını belirtti. 

Soma’dan sonra yeni şubeleri ile Akhisarlılara da satış ve satış sonrasında yüksek kaliteli hizmet vermeyi hedeflediklerini ifade eden Malik Yetim; “Sefa Klima’da mekanınızın ihtiyaçları ve kişisel tercihleriniz doğrultusunda en doğru klimalara en uygun koşullarda sahip olmanız mümkün. Geleceğe yatırım yaparak karlı çıkmak isteyen tüm müşterilerimize hizmete hazırız” diyerek sözlerini tamamladı. 
 
SEFA KLİMA-MALİK YETİM 
MITSUBISHI ELECTRIC KLİMA SİSTEMLERİ YETKİLİ BAYİİ ve SERVİSİ 
Hilaliye Cad. 151 Sok. No:5/D (Yeni Belediye karşısı ) Akhisar/ MANİSA