Manisa’da ilk defa düzenlenen etkinlik, güzellik salonlarından düğün organizasyonuna, fotoğraf çekiminden nişan ve gelinliklere kadar evlilik sürecinde çiftlere rehber olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle ‘Güzellik, Estetik, Evlilik Hazırlıkları ve Aktif Yaşam Günleri’ ziyaretçilerine kapılarını açtı. Manisa’da ilk defa düzenlenen organizasyonda farklı iş kollarından 25 firma yer alıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde düzenlenen açılış programında Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Asena Demir’in yanı sıra çok sayıda katılımcı yer aldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra ise protokol üyeleri tarafından fuarın açılış kurdelesi kesildi.

Çiftlere Rehberlik Edecek

2018 evlilik trendlerinin yanı sıra kozmetik ve estetiğe dair merak edilen her şeyin yer aldığı stantları ziyaret eden protokol üyeleri katılımcılardan bilgi aldı.   Evlilik sürecinde çiftlere âdete rehberlik edecek olan fuar, 13 Mayıs tarihine kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.