Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Men, Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Odası başkanı Pınar Güney, Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Akhisar Yapı Sanatları Esnaf Odası
Başkanı Tahir Memişler, Demirci, Nalbant, Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası Başkanı Ersen Tepeci, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar ile görüşerek yeni dönem projeleri hakkında bilgiler aldı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanı Abdurrahman Yılmaz; “Ticaret Odalarının asıl görevi o bölgedeki ticareti aktif etmektir. Akhisar’ımızda bugüne kadar ticaret odasında olmayan bir para biriktirdik. Kendimizle ilgili bu bir hizmettir dedik ve 5 kuruş para almadık. Bu parayı da Akhisar’da ki ticaretin merkezi olan bir yer de o ticareti tekrardan aktif edebilme ve eser bırakabilme adına bir hamle yaptık. Ayın 13’ünde de temel atma töreni var. Burada bir algı operasyonu var. Ben ticaret odası olarak otel yapmıyorum. Biz o bölgedeki ticaretin canlanması adına otopark yapıyoruz, o bölgeyi canlandırma adına ticarethaneler yapıyoruz. Üst katının da atıl olmaması adına butik bir otel yapıyoruz. Oradaki asıl gaye otel değil, ticaretin aktif edilmesidir” şeklinde konuştu. (E.D)