TOBB Genel Merkezi'ndeki ziyarette Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından kabul edilen Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, projelerini anlattı. Zeytinin başkenti  Akhisar'da eğitimden ticaret hayatına toplumun her kesimini refaha ulaştıracak çalışmalar içeren bir plan hazırladıklarını vurgulayan Dr. Ulusoy “Akhisar’ımız bir tarım şehri. Onun yanında farklı değerleri de var. Bu konuda, markalaşma konusunda çok önemli adımlar attık” dedi. 

"DESTEĞİMİZ HİSARCIKLIOĞLU'NA"

Ziyareti değerlendiren Dr. Ulusoy, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun görevde olduğu sürece projelerine destek vereceğini dile getirdiğini ifade ederek “Sağolsun Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu'nun bize önemli tavsiyeleri oldu. Bu konuda biz TOBB’un yanımızda bir güç olduğunu biliyorduk ama başkanımızdan bundan sonraki çalışmalarımızda bu gücü daha pozitif yönde kullanma yönünde desteğini gördük. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

TOBB seçimleri sürecinin de yaklaştığını ifade eden Dr. Ulusoy, seçim sürecinde Hisarcıklıoğlu'na destek vereceklerini belirterek "Başkanımız 17 yıldır bu işi yapıyor. TOBB kurumsal açıdan çok önemli yerlerde. Biz bunun bilincindeyiz. Bu değerin devam etmesini isteriz. O açıdan desteğimiz sayın başkanımızın yanında olacaktır” dedi.

AYDEMİR'E TBMM'DE ZİYARET

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara ziyaretlerinde TBMM'de AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'i ziyaret ederek Akhisar'da yapmayı planladıkları projeleri de paylaştı. Kendilerine yeni dönemlerinde başarılar dileyen Aydemir'e Akhisar'a verdiği destekler için de teşekkür etti.