Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneğinin saat 11.00'de Erdayıoğlu Kuyumculuğun önünde yaptığı basın açıklamasına Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri destek verdi. 


Enflasyonla Mücadele programı ve destek veren Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneği başkan Mehmet Ali Erdayıoğlu'na ve yönetim kuruluna teşekkür ederek konuşan  ATSO başkanı Dr. Mehmet Ulusoy;" Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneğinin yapacakları bu indirim, bu dönemde psikolojik olarak son derece önemli. Böyle bir katkıyı sağladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve ATSO Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdayıoğlu;" Biz de bu oluşuma katkı vermek için Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneği olarak işçilikli ürünlerde yüzde 10 indirim katkısı sağlamak düşüncesi ile bugünden itibaren yılbaşına kadar bütün işçilikli ürünlerde indirim yapacağız" dedi.

Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneğinin Ülke genelinde başlatılan Enflasyonla Mücadele programı basın açıklamasına ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Erdayıoğlu, Mehmet Kantarlı, Ercan Gök, Cengiz Özdemir, ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı, Dernek başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Faruk İpçen, Ergin Hasekmek, Tekin Işık, Hakkı Çin, Çetin Sağlam, Dernek sekreteri, Yılmaz Sabaş ve üyeler katıldı.