Gizem ve Gamze Boşnak ortaklığında açılan işletmenin açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, İşletmeci Erol Boşnak ve Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül kesti.

 Akhisar'ın en renkli organizasyon firması olduklarını iddia eden Gizem ve Gamze Boşnak, Düğün Planlama, Masa Sandalye süsleme, Araç süsleme, Gelin hamamı, 6 ay kınası, Evlilik teklifi, Görsel şovlar, Açılışlar, Havai fişek gösterileri, Kına tahtları, Dansçı kızlar grubu, Tüm kına malzemeleri çeşitleri, Canlı ve yapay çiçekler, el buketi ve Çelenk gibi çeşitli hizmetler sunduklarını ifade ettiler.

Gizem ve Gamze Boşnak yaptığı açıklamada, "Bizim amacımız sizin en değerli gününüzde sadece konuklarınızla ilgilenmenizi sağlamaktır. Bir etkinlik ve organizasyonu herkes gerçekleştirebilir bizim amacımız etkinliği ve organizasyonu gerçekleştirmek değil hedefimiz gelen konuklara kaliteli ve Unutamayacakları hizmeti vermektir. Sizde farkı bizimle yaşamak istiyorsanız Hayal ettiğiniz organizasyonu bizlere tarif edin bizler gerçekleştirelim. Müşterilerimize cazibesi yüksek fırsatlar sunuyoruz. Hayalinizin aynısını gerçekleştirmek için profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz" dedi.

(BG-MÖ)