Akhisar’da 1. Nakliye Caddesi Vestel Karşısı Kat:1’de hizmet veren Afrodit Zayıflama ve Gençleştirme Merkezi Buz Başlıklı Lazer Epilasyon ile fark yaratmaya devam ediyor. 

Buz Lazer Epilasyon ile en ince, en açık tüylerde bile etkili olan, dört mevsim uygulanabilen bir teknoloji olduğunu ifade eden işletme sahibi Simge Keskin; “Bu teknoloji kıl köklerini dondurarak yok eden konforlu ve etkili bir uygulamadır. Soğutucu mekanizmasıyla özellikle hassas bölgelerde acısız, ağrısız ve hızlı bir epilasyon imkanı sunmaktadır. Ütüleme lazer teknolojisi kullanan buz lazer cihazları bu yöntem ile epilasyonu başarılı bir şekilde yapmaktadır. Kılları foliküllerine çok kısa süre ile enerji verip soğumasının ardından tekrar enerji verip kılların yavaş şekilde cilde zarar vermeden epilasyon yapılmasını sağlamaktadır. Lazer bu soğutma işlemini çok hızlı yaptığından acı ve ağrı duymanıza, cildinizde yanık oluşmasına da engel olur. Bu lazer uygulaması her atışta büyük bir alana etki etmesinden dolayı epilasyon işleminin kısa sürede tamamlanmasını sağlar” dedi.

Ayrıca güzellik merkezlerinde zayıflama ile ilgili de çalışmalarının olduğunu ifade eden Keskin; “10 seansta 4 ve 8 santimetre arası garantili zayıflama uyguluyoruz.

Kıl tekniği çalışmamız da müşterilerimize ve yeni yıla özel 250 TL fiyat ile kampanya dahilinde yer alıyor” dedi.